Top 4 rejsetilbud på Black Friday

Artiklen indeholder affiliatelinks – det betyder, at vi tjener en lille smule, hvis du vælger at købe et produkt eller ydelse på den pågældende side. Dette ændrer ikke på prisen for dig. Vi bruger denne indtjening til at dække vores udgifter til driften af Danes on the Road <3

Årets absolut største forbrugsdag nærmer sig, og den hedder Black Friday. Oprindeligt, blev traditionen med Black Friday indført i USA, hvor fysiske butikker gav ekstra gode tilbud, for at lokke kunderne til butikkerne dagen efter Thanksgiving. Sidenhen, har Black Friday bredt sig til det meste af verden, og er i dag også flyttet online. Det betyder, at du kan finde ualmindeligt gode tilbud på alt, hvad hjertet begærer, når det bliver fredag den 29. november 2019.

Blandt disse fantastiske tilbud er naturligvis Black Friday tilbud på rejser – og hvad der hører til. Det betyder, at du kan spare masser af penge på hotelovernatninger, flybilletter, rejseudstyr og meget mere. Selvom, de fleste forestiller sig, at de skal købe fjersyn og computere på den store dag, så stemmer vi for, at du også undersøger muligheden for, at bestille en billig rejse på Black Friday, så du kan tage et par dage væk fra hverdagens stress og jag.

Vi har nedenfor forsøgt at samle nogle af de ekstra gode rejsetilbud på Black Friday 2019 – nogen af dem er oven i købet med rabatkoder, så du kan spare ekstra på de (måske) i forvejen nedsatte ydelser og varer.

Black Friday hos Hotels.com

Hotels.com er uden tvivl blandt verdens største udbydere af hotelovernatninger – og det er der en årsag til. De har gode priser og et kæmpe udvalg af overnatningssteder i hele verden. Vi bruger det selv som vores primære hotelbooking-site – især når vi rejser i Europa og USA.

Nu kan du få et fantastisk Black Friday tilbud på hoteller i hele verden. Udover, at du sandsynligvis kommer til at vælte over nedsatte overnatningspriser, kan du bruge rabatkoden BLACKFRI og få yderligere 11% rabat på din bestilling.

Klik her for at gøre brug af Hotels.com Black Friday tilbud.

EN - 600x150

Black Friday hos Kiwitaxi

Når man kommer frem til et land, er der ikke noget værre, end at skulle finde en taxa-chauffør, der vil køre dig hen til dit overnatningssted. I mange lande rundt omkring i verden er det både en hektisk og uoverskuelig situation, og mange ender med til sidst at vælge en tilfældig løsning, som ofte også viser sig at være en dyr løsning.

Hvis ikke man er kold nok i hovedet til sådan et kaos, kan det give god mening at bestille sin transfer fra lufthavnen til hotellet på forhånd. Det kan du gøre gennem Kiwitaxi, som er en af de mest respekterede tjenester, når det kommer til lige netop lufthavns- og hoteltransfer. De har døgnåben kundeservice, biler i alle størrelser og gratis afbestilling op til 24 timer før transferen.

Fra den 25. november 2019 til den 1. december 2019 får du 7% rabat på dine transfer bestilt gennem Kiwitaxi.

Klik her for at gøre brug af Kiwitaxi Black Friday tilbud.

728х90_англ.

Black Friday hos Booking.com

En af de andre helt store hjemmesider, der tilbyder booking af hoteller er Booking.com. Mens vi ofte bruger Hotels.com, fordi vi kan optjene gratis nætter, når vi booker vores overnatning derigennem, så kan Booking.com af og til være et bedre alternativ.

Ofte har de lige så gode, eller bedre, priser, samtidig med, at de har et andet udvalg af hoteller. Skal du for eksempel til Afrika eller Asien, vil du ofte opleve at Booking.com er bedre repræsenteret. Derudover, kan du nyde godt af rabatter på op mod 40% på hoteller i hele verden.

Booking.com fejrer Black Friday med hoteltilbud fra den 27. november til den 2. december på alle overnatninger i perioden mellem den 27. november 2019 og 31. marts 2020.

Klik her for at gøre brug af Booking.coms Black Friday tilbud.

728*90

Black Friday hos Kiwi.com

Når du finder billige flybiletter på for eksempel Momondo, er det rigtig tit Kiwi, der dukker op som den billigste udbyder. Når ikke vi booker vores flybiletter direkte hos flyselskabet, ender vi ofte med at bruge Kiwi, når vi køber biletter til fly, bus og tog i hele verden.

I år fejrer Kiwi Black Friday med gode priser og en rabatkode, der giver dig 15 euro i rabat på alle bestillinger. Hvis du står og overvejer en rejse med enten fly, tog eller bus, kan du jo overveje, om den skal bestilles gennem Kiwi til en ekstra god pris på Black Friday.

Få Black Friday tilbud på flybilletter, busbilletter og togbilletter hos Kiwi.com den 29. november 2019 – spar 15 euro ekstra med rabatkoden TPKIWIBFLINK15.

Klik her for at gøre brug af Kiwis Black Friday tilbud.

 Black Friday tilbud på flybilletter